Потенциалност

Acai Berry – мнения и цена, къде да купя

Пещерата се отбележи, че има нещо уникално за Бери. Това е един от малкото плодове, освен авокадо, които съдържат мононенаситени мазнини (MUFAs)

Докато MUFAs могат да работят, за да запазите чувстваш удовлетворен, ако включите в контрол на калориите в храната, количеството на Бери е толкова малка, че ще трябва да се консумират големи количества, за да получи достатъчно MUFAs, казва той. И не само би било това да е скъпо, казва той, това ще добави много допълнителни калории. (MUFAs също се намират в маслини, авокадо, ядки, семена, тъмен шоколад, соя, лен, и маслинови и слънчогледови масла).

Пазете се “свободна” Изпитания на Acai Продукти за отслабване

Не само, че Бери не е доказано, че имат сили за отслабване твърдяха, в някои от рекламите, потребителски групи предупреждават, че хората, които се абонират за “безплатно” пробна версия на Acai диетични продукти могат да прегорят.

Центърът за наука в интерес на обществото, а пазител група на храните и храненето, наскоро издаде предупреждение, че много компании, които предлагат безплатни пробни версии на Acai диетични продукти в действителност достигат разходи на клиентите. Клиентите са помолени да предоставят информация за кредитни карти за доставка на “свободния” пробата, а някои веднага бил ударен с месечни такси от $ 80- $ 90.

Най-добър бизнес Бюрото на Северна Индиана предложи подобно предупреждение срещу онлайн реклами за продукти, загуба на тегло Бери.

Какво ли е Acai Berry?

Отглеждани в басейна на река Амазонка в Бразилия, Acai е тъмно лилаво зрънце, че има вкус на комбинация от горски плодове и шоколад.

антоцианин съдържание Зърното го дава богатата си лилав цвят. Антоцианините са мощни антиоксиданти, които могат да защитават организма срещу рак, възпаление, диабет, стареене, неврологични заболявания и бактериални инфекции.

A 4-унция порция чист Acai съдържа около 100 калории, желязо, калций, фибри, витамин А и 6 грама мазнини – но тъй като плодовете не транспортират и повечето хранителни продукти, продавани в търговската използват само малка количество чист Acai. Acai е наличен в капсули, прах, като замразени маса, и в бутилирани шейкове и други напитки.

Ако обмисляте закупуването Acai продукти, четете етикетите, защото напитките могат да съдържат много добавена захар и калории. И, да бъде подготвен за стикер шок в магазин за хранителни стоки, тъй като повечето Acai продукти носят мускулест цена.

“Продуктите от Acai са скъпи, тъй като 95% от Зърното е семе, а само 5% е кожата използва за направата на храни и напитки”, казва Grotto.

Имайте предвид, че можете да получите подобно богати на антиоксиданти цели плодове и зеленчуци за една малка част от цената на Бери, и в естествената им форма (без допълнително захар или калории). Боровинки, къпини, малини и са по-икономични решения, които доставят подобни ползи за здравето, казва Grotto.

Ralitsa Yankova Ivankova

Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno.
Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć.

Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme.
Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *