Новини

Agromax експертни становища
Според FTS, изпълнителните органи на дружеството са включени не са лишени от права лица. Продукцията на фирмата работят висококвалифицирани специалисти с богат професионален опит, които постоянно усъвършенстват своите знания и умения. За 10 години GC “Agromaks” на малък бизнес се превърна в една от водещите компании за производство в Русия и ОНД. Нашият производствен капацитет и обеми на оборудване в мандри увеличили десет пъти.


Основателите на LLC “Agromax”

С натискане на бутона “Изпрати заявка”, Давам съгласието си за обработването на лични данни. Порталът е на функционалността поръчки за търговци на едро и клиенти на дребно,

което предлага удобен за търсене на продукти на интересен профил.


Цялата налична техника и са в нашата база данни. Вашият браузър не отговарят на техническите изисквания за работа с искра. Информация за изпълнителното производство срещу «Cruise-Auto” не може да бъде намерен.


Повторен печат на материали от сайта е разрешено с писменото съгласие на администрацията на сайта. В това списание се публикуват статии на международното спешен фонд облекчение за деца на ООН (УНИЦЕФ) и Спасете децата дарителски фонд “Дайте живот! “, Която се прехвърля от продажбата на 1 рубла всеки брой на списанието, така че всеки, който закупи списание, участва в благотворителен турнир. Списанието е приятел с читателите си, публикуват своите писма, рисунки, разкази, интересни рецепти, занаяти и др е.


отзива фирма Agromaks

Agromax

земеделски оферти фирмени главно скъпи вносни съоръжения за млечната промишленост. Производство и доставка на високотехнологично оборудване в мандри и специализирана млечни системи за сектора на аграрно-промишления в Русия и страните от ОНД.


Публикувани са трогателни препоръки от деца на възраст за начално образование. Подробна информация за търговски марки, изобретения, полезни модели, включително регистрационен номер, датата на започване и прекратяване на статута.<Ул>
 • тор с голям брой микроелементи, бай бай в Ufa АГРОМАКС торове, помощника тор.
 • Фирма “Listerra” предлага течен комплекс тор с микроелементи в хелатна форма собствено производство за листно приложение на селскостопански култури.
 • <ли> в таблицата се основават на данни от регистъра. <ли> в картата на превозвача можете да видите списък на лицензираните видове дейности на организацията.

  Наши клиенти – стотици печеливши животновъдните стопанства и ферми. Основната цел на създаването му е да произвежда модерна мандра оборудване за селското стопанство на достъпни цени, което е качеството не отстъпва на чуждестранните аналози. За Руската федерация, както и подкрепа на развитието на агробизнеса и е основана фирма за производство фабрика “IzhAgromax».


  Съставът е в пълно съответствие с характеристиките на почвата, се избира по такъв начин, че да няма отрицателно въздействие върху почвата, е безопасен за хора и животни. Лекарството ускорява поникването на семената, така че се използва широко като накисване. Дружеството е регистрирано преди 11 години, което показва, че операция стабилна и контрола на публичните власти. Ако сте собственик или ръководител на тази компания, можете да добавите или редактирате информацията за контакт.

  Също така, можете да се регистрирате и да използвате специални курсове за управление на страницата.


  F1.1310Ustavny капитал (акционерния капитал, упълномощен фондове, вноските на партньорите) 0tys. 2018Strahovye вноски за задължително социално осигуряване срещу временни рубли за хора с увреждания и майчинство. 2018Strahovye и други вноски за задължително пенсионно осигуряване кредитирани руски рубли в пенсионния фонд. GodNaimenovanieSumma2018Strahovye вноски за задължително здравно осигуряване на населението в трудоспособна възраст да бъдат прехвърлени към бюджета на рублите на Федералния Задължителна медицинска застраховка фонд.


  F2.2520Rezultat от други операции, които не са включени в нетния доход (загуба) perioda0tys. F1.1300Itogo в раздел III – Capital и rezervy12987tys

  .

  Всяко копиране на собствен материал се разрешава с задължителното използване на номера на ресурсите. Вашият браузър не предоставя пълна поддръжка за JavaScripts, че може да доведе до забавяне в работата на страниците на портала.


  В реално време може да се види не само на определената дата, час и номер на стая, но действителното начало и край време на заседанието по всички въпроси, свързани с компанията. Разгледайте графика на исканията за възстановяване на арбитраж в случаите, в които участват дружества през избрания период като ищец и ответник. Пълна информация за обезпечението на физически и юридически лица. Информация за датата и номера на уведомлението, заложния кредитор и залогодателя, както и обект на особен залог. С кликване върху “Заявка за обаждане”, Давам съгласието си за обработването на лични данни.


  магазини за продукти за растителна защита и торове в Москва

  В растения се повишава до температурни промени екстремни и липсата на устойчивост на влага. Agromaks Tsink200 – силно концентриран най тор превръзка, което позволява да се компенсира недостига на цинк в растенията през сезона на растеж чрез листно приложение. Водоразтворим и мембрана форма цинк pronikatel осигури пълно усвояване на цинк и увеличаване на мобилността на елемент в растителни тъкани. Цинкът е от съществено значение за нормалното функциониране на растителни хормони, нуклеинови киселини, увеличава прашец фертилитета, стимулира усвояването на калций. Azotobacter – ускорява растежа, увеличава имунитет и други градински култури, естествено обогатява почвата

  .

  Може също да харесате...

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *