Красота

Dietonica – мнения, коментари, цена, форум, как действа тя?

Което означава само за загуба на тегло и не се опитвайте жени: таблетки, капсули, чай, кафе, кремове, спрейове … На пръв поглед, нищо ново да се измисли вече. Но идва в края на краищата! Запознайте се с новия миг напитка за отслабване наречен “Dietonica”! Той обещава в рамките на няколко месеца, за да горят десетки паунда на мазнини по тялото си. Дали ще успее?

Инструмент за загуба на тегло 1,293

“Dietonica” е един миг средство за изгаряне на мазнините. В рекламата се твърди, че това е най-силното мазнини горелка, че никога не е бил произведен. Претендираните механизми на действие върху телесното тегло:

 • намаляване на апетита;
 • ускоряване на метаболизма;
 • изгаряне на мазнините.

Основният механизъм на действие е ускоряване на обмяната на веществата. Промоционалният текст върху него многократно се фокусира.

Ползите от загуба на тегло с помощта на “Dietonica”:

 • 1 разбира се замества от шест месеца щателно обучение;
 • дългодействаща – 24 часа;
 • не глад и стрес;
 • не са необходими диети;
 • изгаря мазнините, дори когато спи.

Резултати от загуба на тегло За ​​да не са пряко изложени. Въпреки това, на официалния сайт показва препоръки от пациенти, които твърди, че са загубили повече от десет лири на месечна база. Има публикувани снимка на жена, вероятно спадна с помощта на “Dietonica” 62 кг за 3.5 месеца.

Използване на инструкции Dietonica

В официалния сайт на “Dietonica” няма данни за това как да се възползвам от тази добавка. Знаем само, че работи по 24 часа на ден и е забранено да отнеме повече от 2 порции.

На снимката виждаме опаковката, която изброени тегло: стограма състав е доминиран от растителни компоненти. Въз основа на това, можем да предположим, че се предлагат чай, че трябва да се вари и взети вътре.

Въпреки това, от друга страна е силно казва: “Dietonica” – първа разтворими в света средства, които се разтваря мазнините. Ако наистина е разтворим, не е чай. Обаче, разтворимостта на напитката е трудно да се повярва, предвид всички компоненти, включени в състава.

Състав Dietonica

Твърди се, че в “Dietonica” включва 7 компоненти. В списъка на съставките в официалния сайт са само няколко от тях, а именно:

 • кактус Hoodia;
 • женшен;
 • бромелаин;
 • зелен чай;
 • плодови екстракти-антиоксиданти.

Мнението на доктора Dietonica

“Dietonica” няма да помогне да отслабнете. Повечето вещества за намаляване на теглото е напълно безполезни. Отиди за:

Cactus Hoodia. Единственият компонент, който може да бъде пресилено да се обади, че е полезно за фигурата. Предполага се намалява апетита. Ефективността не е доказано. Освен това, могат да бъдат ефективни само екстракт Hoodia, което е качулка на биологично активни вещества, но не кактус в естествената си форма.

женшен. система стимулант на централната нервна. Вземете го, за да се бори с умората или да стимулират неспецифичния имунитет. На телесно тегло не влияе.

Bromelain. храносмилателен ензим, който разгражда протеин в червата. Няма ефект върху телесното тегло. Да и храносмилането има значителен ефект не може.

Зелен чай. Носи скромна цифра полза. Но една чаша зелен чай на ден ще има малък ефект – дозата е твърде ниска. Освен това, тази напитка обикновено е по-евтино от “Dietonica”.

СИЛНИ плодови екстракти-антиоксиданти. Не знам какво плодове имаме в предвид, но в никакъв случай антиоксиданти върху телесното тегло не е засегната.

Въз основа на състав, можем да заключим, че използването на “Dietonica”, няма да бъде в състояние да се ускори обмяната на веществата и намаляване на теглото. Това е измислица.

False Dietonica

Цялото е “Dietonica” – лъжи. Нещо повече, самите продавачи са объркани в техните лъжи. Например, един текст гласи, че “Dietonica” напълно безопасна. Можете да вземете лекарството, без да се страхуват за здравето си.

Но тогава продавачите твърдят, че това е най-мощният инструмент в света. В никакъв случай не трябва да приемат повече от 2 дози дневно. Внимание! “Dietonica” е много силен инструмент!

Почти цялата информация на интернет страницата е лъжа, в това число:

 • измислени свойства на активните съставки;
 • погрешно заяви, че “Dietonica” е с клинично доказана ефикасност, въпреки че не е била предприета изследвания;
 • обещава нереалистични нива на загуба на тегло – до 50% от телесното тегло (60 кг) само 3,5 месеца;
 • се твърди, че “Dietonica” губят тегло звезди, въпреки че нито един от известните хора с опаковката на този инструмент в ръцете не са били наблюдавани.

Дори фрагмент, което е съкращение от думата метаболизма, уж назаем от Уикипедия, в действителност, изобретен от продавачите. Можете да отидете на сайта на енциклопедията и проверка. Такова глупаво определение не е публикуван в повече или по-малко адекватно източник на информация.

Най-вероятно вместо “супер” лекарства за отслабване, които ще получавате обикновен чай с плодове, с възможност за добавяне на някои други растения. Изводът може да излезе, като погледнете в състава и образа на пакета.

Преценете сами:

 • инструмента е достъпно в опаковка от 100 грама;
 • съставът включва зелен чай в естествената си форма;
 • също включени бромелаин (компонент от ананас) и плодове.

Ако искате да проверите за да си “Dietonica”, а след това напишете коментар в мнения какво в пакета:. Развода или не

Цена Dietonica

“Dietonica” разходи …. Цената е за пакет с тегло 100гр. Колко от тях ще трябва да се разбира – консултирайте се с асистент по продажбите. Всичко зависи от това, колко паунда, което трябва да се хвърлят. След консултация с телефонни продавачи обикновено се препоръчва да се закупят 3-4 на опаковки “Dietonica”.

Къде да купя Dietonica?

“Dietonica” се продават само онлайн на официалния сайт. За да поръчате инструменти могат да попълнят формата за контакт. Там, въведете името и телефонния номер.

След подаване ще се свърже. Продавачът ще поиска да потвърдите поръчката, ще помогне да се определи броят на опаковките, които са необходими за курса. След това ще трябва да се обадите на вашия домашен адрес. След една седмица отнеме “Dietonica” по пощата.

Ralitsa Yankova Ivankova

Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno.
Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć.

Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme.
Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *