Новини

Electricity saving box – мнения и цената, купуват сега, къде да купя

Напоследък на пазара се появи необичайно електрическо устройство за пестене на електроенергия Box. Името му се превежда на английски като “икономичен на електрическа енергия.” Това устройство се продава в онлайн магазини, на атрактивна цена. Оферта не са в състояние да остане безразличен към много потребители, които искат , за да се намалят разходите на електрическа енергия без прикачени файлове.

На сайта реклама на устройството, можете да намерите подробна информация за икономично, схемата на свързване, ефективността на употребата и принципа на работа. Има дори и сертификат за съответствие. Хората оставят обратна връзка вид на работата. Има доказателства, че има няколко устройства, които работят по подобен начин. Те са почти невъзможно да се намерят в традиционните магазини.

подозрения при използване на устройството за пестене на електроенергия Box

Производител на икономиките на електроенергията обещания отрежете напрежение колебания поради компенсиране на реактивната мощност. Това, от своя страна, трябва да се намали консумативните разходи и увеличаване на срока на експлоатация на домакински уреди. За да започнете да използвате устройството, трябва само да го поставите в гнездото и натиснете върху него с клавиша за захранване.

Това използване на икономиките не нарушава правилата на снабдяването с електрическа енергия, тъй като устройството се включи строго след вътрешния метър. Според изявленията на производителите и потребителите, устройството трябва да спестите до 33% енергия. Всичко това звучи много съблазнително, обаче, , за да разберем по-добре , за да се разбере икономичен енергия Ток Saving Box е развод или истината.

В по-подробно проучване установи, две възможен знак за развод. Първият се отнася до силно разстройство на цените за икономично енергия. Например, в един от онлайн магазините е 700 рубли. Също така намери проби и 208, както и за 1600 рубли, които изглеждат и работят почти едни и същи. Горният аргумент не позволява да се съмнявам, че той е един и същ продукт, просто продадени на различни цени и с различно качество.

Вторият знак на лошо качество е, че производителя и страната на произход на устройството остават неизвестни . Това обърква много доставчици. Липсата на каквито и да било адекватни подробности за компанията-производител на продукта също повдига сериозни съмнения относно реалността на обещанията си.

Принципът на работа на икономиките на електроенергия за пестене Box

Съгласно техническото описание за насърчаване на уебсайта, икономичен осигурява превръщане на реактивен компонент на ток в активна, намалява смущенията и пренапрежения, неговото стабилизиране и получената ниска консумация на енергия. Паспортът също показва характеристиките на устройството:

  • напрежение – на 90 до 250 V;
  • текущата честота – 50 до 60 Hz;
  • максимално натоварване до 15 кВт.

Последна kharkteristika изглежда подозрително, защото устройството все още няма изходи за свързване с други потребители. Някои дистрибутори на тези устройства твърдят, че те също така се твърди, че определяне на фазовото изместване между напрежение и ток.

По-подробна оценка на работата на устройството, от гледна точка на законите на физиката на може да се даде само на базата на точни измервания. Някои купувачи притесняват от всички тези твърдения, както и свойства. Много от тях не се интересуват от всички тези нюанси.

Вътрешната конструкция на устройството ток пестене на Box

Рекламни материали за външния вид на приспособлението. Когато независима аутопсия икономики за забавление, а не сложни електроника намерени достатъчно проста електрическа верига:

  • заключенията на входа щепсел свързан превключвател, защитен предпазител, варистор, гасене на кондензатор (капацитет – 5 UF) и диоден мост;
  • Това детайли свързан две обикновени светодиоди и пулсации изглаждане кондензатор (с капацитет 1000 UF).

Мит или истина Ток Saving Box

Такава договореност е по-скоро като един обикновен фенерче или нощна лампа, а не компенсатор реактивната мощност. Именно поради тази причина устройството няма да може да спаси всеки енергия. Напротив, консумацията на енергия е самата устройство в никакъв случай не е равно на нула. Всички тези факти не оставят никакво съмнение, че икономични – истински развод и друг трик на измамниците

.

Купувачът заплаща определена сума за закупуване на устройството, но се сблъскват с липсата на ефект. Защото Ток Saving Box е празен, което не дава никакви икономии на енергия и може да играе само ролята на източник на декоративни светлина. Всички обещанията на производителя предявени само желанието за печалба от потребителите. Не се препоръчва за закупуване на устройство, описано, тъй като всички разходи ще бъдат напълно заличени.

Ralitsa Yankova Ivankova

Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno.
Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć.

Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme.
Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *