Новини

Fish XXL – мнения и цена, къде да купя

Искате солидна улов през зимата? Тогава предлагам Fish XXL активатор захапка. Това е един нов, уникален и 100% ефективна стръв за различни риби. Аз няма да ви кажа какво е запален рибар, но понякога обичам да седя на замръзване, в очакване на големия плячка. Обикновено се използва прости стръв – заварени зърна с капки анасон. До известно време, аз бях уредено, но наскоро имах разговор с един и същ любовник на зимен риболов. От него научих, че моят метод е остаряла и се препоръчва Fish XXL други видове стръв е много по-слаб от този. Въпреки това, има един протест – Необходимо е реда в интернет, по-добре е на официалния сайт (има оригинал). Като цяло, аз купих този инструмент и да знаят щастлив. Сега малко се говори за него с мнение.

Feature Fish XXL

Внимателно съм учил информацията за продукта, както и преди отглеждане, Fish XXL мнения внимателно да изнасят в мрежата. Всички, които са се опитали на допълнението се похвали, разкошен улов. Както бе посочено от производителя върху опаковката, хванат с този изключителен активатор ще бъде: повече, по-голям, по-бързо. Уверете се, че всичко е добре, но е също така място с голям потенциал и силата на волята да ставам рано сутрин.

Fish XXL спрей активатор за зимен риболов идва в малка удобна бутилка 30 мл, но потребление е доста икономичен. Цветът на активните вещества, богати на кафявото, идеален за прозрачни, ледените води и за срамежлив риба, която предпочита стръв по-тъмен нюанс на. Гъстата консистенцията на продукта осигурява дълготрайна привлекателна за ефекта на риба, привличайки дори голямата риба от далечни разстояния. Тази стръв със сигурност ще се насладите на рибата, независимо дали е спокоен, внимателен или хищник.

Формулата е безопасно и най-балансиран:

 • слон чесън е добро за шаран, платика, щука, шаран.
 • Kaffir вар -. Подобни, хлебарка, лин
 • Коноп масло -. Ще оценят сребро платика, CONV
 • Протеини сепия примамки костур, сом, михалица, ROTAN.

Принципът на работа Fish XXL

Fish XXL активатор ухапването е бързо и гарантирано, тъй като са били внимателно проектирана от експерти. Учени и рибари-специалисти взеха три години, за да се намери универсален, удобни и перфектно ароматен микс от риба. Уникален стръв силен ефект върху обонятелния орган на бъдещото производство. Ароматни вещества, когато са разтворени във вода, се появяват на лигавицата и по този начин влияят на нервните окончания. По този начин, риба фучащ към вас на куката.

свойства допълнителен продукт:

 1. дава възможност да се размножават по обичайния улов за 3!
 2. Perfect комбинация от аромати за различни риби.
 3. Правене само на 5 минути от сънливост риба активни.
 4. Perfect за зимата.
 5. актове в ледената вода.
 6. OL>

  Как да използвате Fish XXL

  Fish XXL спрей активатор за зимен риболов употреба лесно, най-важното тук е да се намери подходящо място и се събуди рано. За стръв ще отговаря на всички, които обикновено се използват, добре отидете, дори и хляба. Хвани мирно риба с помощта на лечение на стръв 2-4 пъти, а за хитър, плах трябва поръсете храна 7-8 пъти. Когато хванат 2-3 неща, можете да повторите процедурата.

  Обикновено ухапване започва след 10 минути. Между другото, може да искате да направите дупката по-широк, тъй като има голяма вероятност за производство на големи риби. И все пак – грижа за зимен риболов, не забравяйте, това

  !

  достойнство Fish XXL

  Толкова се радвам, открих, Fish XXL. Lure други видове дори да се опита да не искам, защото 100% уверени в това. Сега риболов ми носи още повече удоволствие, отколкото преди. Спреят е страхотно, така че предлагам, и има следните предимства:

 • Успешно тествани в различни резервоари.
 • Компактен, ергономичен размер на бутилката.
 • Flavor универсален и голямо влияние върху всички видове риба.
 • удобни средства за ароматизиране на различни дюзи.
 • Активна дори в сито, капризен риба.
 • достъпни цени и високо качество.

Мнението на специалист

Володимир Рибак с опита правилно и успешно да риба не е толкова лесно, за това, което трябва късмет, усет и озвучителна техника, като цяло, много фактори. Но днес, добър улов могат да угодят не само опитен рибар и новак. Важно е, че се използва Fish XXL, отзиви за този спрей е стръвта, без изключение, положителен, активатор работи както трябва, значително увеличаване на улова и разширяване на възможностите за зимен риболов.

Ralitsa Yankova Ivankova

Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno.
Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć.

Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme.
Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *