Новини

Handy Heater – мнения, цена, къде да се купуват, оригинален, или то си струва?

С настъпването на студеното време, много от тях са мислене за закупуване на отоплителни уреди. Въпреки това, повечето устройства консумират големи количества енергия, които изискват допълнителни разходи. Иновативни Handy нагревател нагревател коментари, които са успели да разпръснат в интернет, е преносим компактно устройство с мощни отоплителни способности, но скромен разход на енергия. Той не заема много място, лесен за носене поради малките си размери и е в състояние да се нагрява стаи с размери до 20 кв. М. да купя преносим нагревател удобен Tricky препоръчва чрез официалния сайт на производителя, за да се избегне закупуването на евтини имитации.

Описание Rovus Handy нагревател

Rovus удобен хитър е преносим, ​​компактен стайна нагревателно устройство, което е безжичен и се включва директно в гнездото. Благодарение на компактния си размер, можете да го вземете със себе си за пътувания или да работят. Хотелът, отделение във влак, гараж или офис институция, където зимата е достатъчно студено, нагревателя на ново поколение, изпълнен с топлината в продължение на няколко минути. Той е в състояние да се загрее температура на околния въздух до 32 градуса.

Характеристики на Handy нагревател

 • Материал на корпуса: топлоустойчива пластмаса
 • Вид нагревател прегряване изключване: Да
 • Нагревателен елемент керамичен
 • Наличието на термостат: Да
 • прегряване защита: а
 • регулатор: Да
 • Дисплей: Да

Portable нагревател удобен Хитър изработен от топлоустойчив пластмасов материал, който е с висока устойчивост на удар, за да се предотврати повреда на устройството, когато случайно се падне.

сушилни кърпата с керамичен нагревателен елемент осигурява максимална пренос на топлина и бързо нагряване на помещението. Керамични затопля въздуха, и две скорости на вентилатора осигурява равномерно разпределение на топлия въздух в помещението.

Нагревателният елемент е огън-безопасен, не изсушава въздуха и не замърсява въздуха с продукти от горенето. Устройството е почти безшумен при работа.

Handy Heater термостат с цифров контрол позволява да се поддържа желаната температура на въздуха в помещението.

Има устройство за защита от прегряване. Загряване на помещението до желаната температура, устройството автоматично се изключва.

Използване на вграден контролер може да определи необходимата температура на топлия въздух.

Portable нагревател Handy нагревател консумира ток 85% по-малко от подобен отоплителен уред. Минимална консумация на енергия осигурява икономия на енергия керамичен нагревателен елемент. Липса на проводници на устройството прави по-компактен, лесен за работа. Наличието на подвижната щепсела позволява да работите с нагревател, с хоризонтални и вертикални обекти.

Пакетът в допълнение към teploventilyatory идва с инструкция за употреба и гаранционна карта за 12 месеца.

Ръчното Handy нагревател

Хитър удобен нагревател е много лесен за използване. Достатъчно е да се включите и да изберете необходимата температура. Ако желаете, можете да настроите таймера с желаното време на отопление, след който устройството ще се изключи автоматично.

предимства пред аналози Handy нагревател

Handy Heater За разлика от много аналози на пазара, Handy нагревател нагревател се откроява със следните предимства:

 • компактни размери;
 • директна връзка;
 • високи якостни материали;
 • пожарна безопасност;
 • присъствието на термостата;
 • цифрово управление;
 • енергийната консумация клас А ++;
 • равномерно нагряване;
 • достъпна цена.

Portable нагревател удобни умни коментари, които потвърждават неговите предимства пред аналози, в момента не е достойни конкуренти на пазара, като характеристиките и цената. Благодарение на Промоцията на Хитър удобен нагревател цената в момента е намалена на половина.

Малък размер и малко тегло позволи да вземе устройството навсякъде със себе си.

Къде да купуват недвижими Handy нагревател

За да купите бойлер удобен Tricky чрез официалния сайт на производителя, връзката, към която е дадена по-долу. С покупката на устройството директно от производителя, можете да се предпазите от закупуване на некачествени стоки, които се продават на обектите като Aliexpress. Разпространението на фалшификати и други ангажирани ресурси на трети страни, продажба на стоки на ниска цена. Обикновено такива устройства имат отрицателна обратна връзка за купувачите, в които те пишат, че Rovus Handy нагревател развод заради лошите затопля стаята, много шумни и лесно се разграждат.

За да поръчате Rovus Handy нагревател е компактна, на официалната страница на онлайн магазина е необходимо да се попълва формуляр се посочва името и телефонния номер. Операторът на фирмата ще се свърже с клиента за доставка допълнителни подробности. Плащането се извършва с наложен платеж, след като получи по пощата.

Отзиви на клиентите за удобен Tricky

Ляв прегледи Rovus Handy нагревател се каже, че този нагревател е един от най-добрите и най-икономичният от наличните устройства от този тип на пазара. Намерете около Хитри удобни прегледи на реални клиенти на официалния сайт и различните форуми.

Peter:

Купили си хитър удобно в гаража. Преди това е бил teploventilyatory други марки, в рамките на 5 месеца от ред, независимо от факта, че съм доста рядко е бил използван. Енергийна просто яде бомба. Сега никой не се тревожете, не кавга. Нов нагревател не само затопля помещението добре, но и пести енергия. Също така щастлив със своята компактност. Апартаментът е лошо финал, така че аз нося вкъщи.

Олга:

Нагревател Rovus Handy нагревател реших да купя след го видя в апартамента с приятелката си. Много добро устройство за моя малък апартамент, което е необходимо. Къщата е истинска топлина дори преди началото на отоплителния сезон.

Ирина:

За Rovus Handy нагревател научил от реклама, но дълго време се смяташе за поръчка или не. В интернет срещнах много много отрицателни отзиви. Но както се оказа, хората са виновни за закупуване на евтини китайски сайтове. Поръчах чрез официалния сайт и напълно удовлетворени. Устройството загрява стаята перфектно, и най-важното достатъчно бързо. Често го вземе през есента и зимата, за да работи.

Ralitsa Yankova Ivankova

Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno.
Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć.

Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme.
Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.

Може също да харесате...