Здраве

Intoxic – мнения и цена, къде да купя

Intoxic (Untoxic) от паразити е нов надежден добавка, която за разлика от старите се оказа добър не само като Антигелминтици, а като добавка, която възстановява повредени червеи органи.

Приложи Intoxic в съответствие с инструкциите, тъй като средствата за паразити могат да имат странични ефекти, ако употребявани.

За добавката Intoxic

Intoxik е анти-паразитни лекарство, което помага да се отървете от всякакъв вид хелминти и техните яйца.

Тя работи не само в червата, а в целия организъм, предотвратяване повторно заразяване с червеи.

Благодарение на своя състав, това противопаразитно добавка напълно възстановява здравето на тялото, а именно функциите на тези органи:

 1. черния дроб;
 2. черва;
 3. сърцето;
 4. кръвоносна система;
 5. белите дробове.
 6. OL>

  Intoxic ефект върху червеите навсякъде, убива червеите и техните яйца, но тялото е не токсични ефекти, поради което сега става Intoxic най-добрият противопаразитен. Добавката произвежда в Русия, но също така е на разположение в Украйна, Беларус, Азербайджан, Казахстан и Грузия. Тя може да се поръча онлайн, просто се уверете, че в истинността на средства, а не да си купи фалшив.

  Експертно мнение за добавка Intoxic двусмислен, обаче, голям плюс е, че тя наистина се отървава от червеите и възстановява увредените органи в човешкото тяло. Деца Intoxic е отрицателна реакция по-често от възрастните, но тя е свързана само с индивидуална непоносимост на притурката, затова никой не е имунизиран от странични ефекти.

  Ако приложите Intoxic обезпаразитяване в съответствие с инструкциите и след консултация с лекар , рискът от такива странични ефекти е минимална.

  Закупуването Intoxic, моля, обърнете внимание, че инструкциите за употреба трябва да съдържат описание на добавка, дозировка и начин на приложение, противопоказания и странични ефекти също трябва да бъде приписана на държавата на издаване и на производителя.

  форма на излизане

  капсули, таблетки, дражета или сиропи от Intoxicа невъзможно да купите. Тя идва само в капки, флакони от 10 мл с бяла капачка. Продава се в червен пакет (съществуват други пакети) и има за употреба, идентификационен номер и защитно символ. Ето защо, когато купувате Intoxic е важно да се провери наличието на тези показатели в лечението на червеи.

  Фалшивите добавка няма да се налага на тези критерии.

  Също така купувачът има право да поиска сертификат за качество на Intoxic.

  Състав Intoxic

  състава на добавката Intoxic на червеи съдържа само естествени съставки.

  Те нямат токсичен ефект върху човешкото тяло, но ефективно да се отърве от червеите.

  Лекарството съдържа следните естествени съставки:

 • мечка жлъчката, която действа токсично само на червеи и премахва техните яйца от тялото на пациента;
 • сок от плода на дървото, отрова, която има отрицателно въздействие върху мобилността на червеите и тяхната способност да се възпроизвеждат, което помага да се спре развитието на болестта, както и спирки на гъбични процеси в човешкото тяло;
 • Ferula Junggar, елиминира вирусна инфекция от човешкото тяло, тя помага да се възстанови по-бързо.

Спомагателни компоненти на Intoxicа помага на човешкото тяло да работи правилно след отстраняване на червеи, и да възстанови засегнатите органи и ще допринесе за по-бързо възстановяване човек.

Метод на приложение Intoxic

Дозировката на тази добавка обезпаразитяване ще зависи от възрастта на пациента. Деца от 3 до 12 години назначават 10 капки в момент, в една супена лъжица топла вода.

Вземете го:

 • деца 3-6 години – три пъти на ден половин час преди хранене;
 • деца 6-12 години -. Също само два пъти на ден

Курсът на добавката в продължение на 10-20 дни , но може да варира в зависимост от предписанието на лекаря. Същото важи и за това как да се направи Intoxic, ако лекарят е предписал различна доза, трябва да се придържаме към нея, а не този, посочени в инструкциите.

Възрастен курс на лечение ще бъде един месец. Intoxic гане 30 минути преди хранене 10 капки > СИЛНИ, разредени в една супена лъжица вода, два пъти на ден.

Не е посъветван да се удължи лечението, за да се избегне отравяне на организма. Можете да го направите само по лекарско предписание. Повтарящата се разбира на добавката е възможно чрез два месеца, за да най-накрая да се отърве от червеите. Една година може да се проведе на 4 курса на лечение с добавка.

За да купите автомобил, можете да оставите искане на

уебсайта на производителя.
Странични ефекти Intoxic

Поради това лекарство червеи съдържат естествени, но много редки елементи, които лицето може да бъде индивидуална непоносимост на едно от веществата.

Ако това се случи тогава пациентът може да се отбележи, при

 • гадене и повръщане;
 • силна липса на енергия;
 • замайване;
 • коремна болка;
 • диария.

В този случай е необходимо да се спре незабавно използването на Intoxic и да информирате лекаря, така че той може да вдигне още един аналогов.

Къде да купя Intoxic?

Intoxic можете да си купите в supplementstore или поръчка на официалния сайт на производителя. В аптеките можете да проверите сертификата за качество и се запознаят с добавка преди покупката, така възможност за закупуване Intoxicа по-добре.

Като се има предвид колко много това лекарство на червеи, хората искат да спестят пари, но за по-ниска цена, че е невъзможно да се получаване на качеството на продукта. Онлайн поръчка Intoxic възможно най-ниска цена (без заплащане на аптеки), но след това трябва да се прави разумно.

Официален сайт на производителя, осигурява сертификати за качество на продукта, за да го купи по-евтино, отколкото на този сайт не е възможно, всичко, което ще струва по-малко е фалшив. Ето защо е необходимо внимателно да се избере добавка, тъй като това струва пари, по-добре е да не попаднат в ръцете на измамниците и се радвайте на висококачествен лек за червеи.

Аналози Intoxic

Изберете заместител на Intoxicа в този случай, ако пациентът има свръхчувствителност към компонентите на хранителни добавки. Въпреки това, тези добавки за червеи ще бъдат до голяма степен се дава път на него, тъй като те просто отнемат паразитите, но не се възстанови човешкото тяло от увреждане.

Има следните аналози на Intoxicа:

 1. Backreport.
 2. Heliport.
 3. червей.
 4. албендазол.
 5. Vermoxum.
 6. Dekaris.
 7. пирантел.
 8. OL>

  За да изберете продукти от хелминти имат само по силата на споразумение с лекаря, тъй като много от тях са токсични за организма. Не си струва и да ги използва за профилактика, лечение и само само според указанията на лекар.

  Цена Intoxic

  Цената на Intoxicа не е малка, но обезпаразитяване добавката елиминира ефективно. В Русия, минималната цена – 990 рубли и повече в зависимост от границите на аптеки в Украйна, той ще бъде 400 UAH и повече. Лекарство, което е по-евтино, фалшив и не купуват това е, защото това може да има отрицателно въздействие върху човешкото здраве.

  Ревю Intoxic

  Реални препоръки от лекари и клиенти около Intoxicа са предимно положителни, единствените потребители нещо не са доволни от цената, но те казват, че това съответства на качеството, и по тази причина да се харчат пари за тази добавка не се интересуваме.

  Константин, Киев:

  Синът ми имаше кръгъл червей. Паразитология посъветва Intoxic да не причиняват много вреди и така отслабва организма. Да, това е скъпо, но след пет дни, син е много по-добре. Две седмици по-късно той завършва приема на добавката. През следващите две седмици минаха в изпражненията – яйца на Ascaris не е бил открит. Проблемите с прием не са били син лесно капка питейна

  Валери, Москва.:

  На 30 години намери червеи по време на рутинен медицински преглед. Какво да се прави, аз отидох на лекар. Отне червей, но е имало и други симптоми, трябва да бъде изоставена. Започната да се пие Intoxic, е бил болен в продължение на дни, а след това всичко като по часовник, и червеите избягали и се чувства по-добре

  Катрин, Владивосток.:

  имах силна гуша след лечение на червеи. Saw и пробиотици и ензими, и това е само, че добре, но след един месец червеите се върнаха. Прочетете за Intoxic, реших да се провери (и няма да е лошо). За щастие на червата бързо започна да се възстановява и сега, три месеца от паразити не чуват, нито дух. . Така че много щастлив

  Юрий, Одеса:

  Като се има предвид колко много добавки против глисти на фармацевтичния пазар, е трудно да се изберат наистина висококачествен инструмент. Много от тях са добри в борбата с паразити, но те не помагат за възстановяване на организма след заболяване и е значителен недостатък. Intoxic – ново строителство, което се справя с тази задача. Имате малко време, за да го предложи на пациентите, не е имало оплаквания, само бързо възстановяване

  Олга, Сочи.:

  Според клинични проучвания, Intoxic е доказал себе си като средство за червеи. В 90% от случаите няма странични ефекти и нетърпимост към допълненията се срещат само в 5% от случаите. Обезпаразитяване на месец е напълно безплатно, всеки, който взема Intoxic. Също така, пациентите съобщават за бързото възстановяване на храносмилането, и подобряване на общото състояние в рамките на няколко дни, след като се започне.

Ralitsa Yankova Ivankova

Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno.
Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć.

Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme.
Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *