Здраве

Intoxic – мнения, цена, къде да се купуват, аптека, струва ли си го?

Добавката “Intoxic” на базата на билки от регионите подножието на територията Алтай се появи на фармацевтичния пазар в Русия преди няколко години. Лихвените медицински специалисти и обикновени хора е само да расте, тъй като е ефективен в борбата с няколко вида хелминти (червеи) и има естествени съставки. Както и при други добавки на базата на естествени вещества от растителен и животински произход, “Intoxic” не дава мигновени резултати и терапевтичен ефект настъпва не по-малко от седмица, като в препоръчаните указания за дозиране.

Описание на добавката “Intoxic”

Това е Антигелминтици достъпно само под формата на капки. Тя се основава на естествени съставки:

 • мечка жлъчката,
 • сок от плодовете на отрова дърво,
 • Jungar Ferula.

Bear жлъчката се използва в традиционната медицина в продължение на много векове. Веществото е желе-подобен вещество жълто-червен цвят с характерен горчив вкус. Той има токсичен ефект само върху червеи и техните яйца, че не само ги убиват, но и предотвратява по-нататъшното разпространение на населението в човешкото тяло.

смрадлика е средиземноморски подправка с дезинфекционни свойства. Сокът от плодовете му не само обездвижва хелминтите от всякакъв вид, но също така спира гъбични процеси, които се развиват в тялото на фона на жизнената дейност на червеите.

Jungar Ferula в Русия расте само в региона Алтай. Вещество изолирана от този висок растение активно се бори с вирусна инфекция и възстановяване на имунната система. Тези свойства на растението първо са открити и описани от лекари авестски медицина.

“Intoxic” не само помага да се отървете от червеите, и възстановява чревната флора, помага на храносмилателния тракт, за да започне да функционира правилно след интоксикация с паразити и продуктите, които произвеждат. Тази способност на добавката е основната му разлика и предимство пред медицинските антиглистни добавки. “Intoxic” може да се използва в комбинирана терапия, но само след консултация с Вашия лекар. Подобно на други хранителни добавки, може да предизвика странични ефекти и алергични реакции. Необходимо е да се разбере и да не се лекувам самостоятелно.

Принципът на действие на добавката Intoxic

хелминти (глисти) могат да влязат в човешкия организъм с храна, чрез мръсни ръце, прибори за хранене. За да се предскаже на инфекцията или да се предотврати почти невъзможно, това е, от бота, никой не е имунизиран. “Intoxic” може да се използва за лечение на болестта и като профилактично. Ако в човешкото тяло, най-малко веднъж, са били открити червеи, и без значение какъв вид, има риск от вторично замърсяване.

Вид на червеи се определя от резултатите от анализите на биологични материали от кръв или изпражненията на пациента. “Intoxic” може да се използва преди дефиниран тип на паразити, ако симптомите показва, че тези здравословни проблеми. Той е ефективен срещу

 • Giardia,
 • острици,
 • opistorchosis,
 • skaridov,
 • кръгли червеи,
 • toxocarosis,
 • echinococcal.

Като правило, събиране и анализ на биологични материали отнема дни и понякога седмици, ако кръвта се изпраща големи лаборатории на по-малките населени места. В периода, когато заболяването не е потвърдено, но симптомите показват наличието на червеи в тялото, можете да започнете приема на добавката “Intoxic”. Токсични ефекти върху човешкото тяло, той не притежава, но му помага да се възстановят:

 • премахва признаците на анемия,
 • помага за нормализиране на активността на стомашно-чревния тракт,
 • повишава функционалността на панкреаса,
 • активира естествените защитни сили на организма.

И дори ако заразяването на червеи няма да бъде потвърдена чрез лабораторни изследвания, лечение травма “Intoxicа” ще донесе. В своите отзиви за добавката, пациентите забележат, че на фона на приложение на тези антиглистни капки, те са значително подобрява състоянието на кожата, косата, лигавиците на устата и венците.

Как да си направим “Intoxic”

В инструкциите за употреба противоглистно капки “Intoxic” е описано в подробности на дозата, честотата и начина на прием. Лечението им е позволено от 3-годишна възраст. Дозиране следното:

 • деца до 6 години от 3 до 5 капки, три пъти на ден,
 • деца на възраст от 6 до 12 години – 10 капки, два пъти на ден,
 • възрастни и юноши – 10-15 капки два пъти дневно

.

Продължителност на лечението зависи от възрастта на пациента, а броят на видовете от червеи в кръвта, или изпражненията. По принцип се препоръчва за деца от 3-седмичен курс, а възрастните – най-малко 30 дни. Деца 3-6 години, е достатъчно, за 10-дневен курс на лечение напълно да се отървете от паразити и възстановяване на организма.

Преди като капки разреждат в варено или пропуска през температура на водата филтър стая. Да подобрим продукта на празен стомах, 30 минути преди хранене. Деца и възрастни хора капките могат да бъдат придружени от лека закуска – плодове, сок с пулп. Продукти с екранировка ефект в този случай няма да работят. – те ще попречи на усвояването на добавката

За да прекъснете курса на лечение, не могат. Ако пропуснете даден момент, а след това се възстанови честотата, като се опитва да се спазват обичайните интервал. Важно е да се разбере, че намаляването на интензивността на симптомите предполага, че паразитите са напълно унищожени. Съществува риск, че засегнатите тъкани са яйца от червеи, които могат да причинят вторична инфекция. Продължителността на курса за всяка възрастова група, изчислена въз основа на борба не само с активни видове паразити, но и техните яйца. Ето защо е много важно да се вземат пълния курс на лечение. Добавката ви позволява да направите това, без да причини сериозно увреждане на семейния бюджет.

противопоказания и възможни странични ефекти Intoxic

Както всички добавки или добавки, “Intoxic” може да причини странични ефекти и има редица противопоказания. Преди да започнете курс на лечение, е необходимо да се открие или изключи наличието на алергия към компонентите капки. В допълнение, на веществата, съдържащи се в допълнение, може да предизвика нежелани реакции:

 • мечка жлъчния мехур – смущения в червата навици (диария или запек), да предизвика гадене и повръщане,
 • сок от плодовете на отрова дървото е естествен киселина и продължителна употреба или по-голямо, препоръчани дози може да предизвика развитието на язва на стомаха,
 • Jungar Ferula е слабо отровен растение, което може да причини токсични отравяне ако значително надвишава доза.

Концентрацията на активните вещества в препарата “Intoxic” избраният като се има предвид, че пациентите ще направят автомобила стриктно съответствие с инструкциите. са идентифицирани случаи на предозиране и странични ефекти.

Има редица противопоказания за противоглистно добавка “Intoxic”. Медицински специалисти и разработчици средства препоръчват да го приемате с повишено внимание, ако сте след здравословни проблеми:

 • язва на стомаха или дванадесетопръстника,
 • хепатит в острата фаза на заболяването,
 • неизправности на червата,
 • интоксикация на фона на вирусна или микробна инфекция.

В допълнение, добавката не се препоръчва за бременни или кърмещи жени, деца на възраст под 3 години. В клинични проучвания с контролната група не включва пациентите от тези категории, принципът на действие на добавката върху тях не се проследява, данни за ефективността или вредата от вещества, съдържащи се в него, не е.

В своите коментари за добавката “Intoxic” пациенти, които са завършили пълния курс на лечение, отбелязват не само с високата си терапевтичен ефект, но също така, че се чувстват прилив на сили, тяхната жизненост, са били значително подобрени, подобрява състоянието на кожата, апетит и настроение. Лош “Intoxic” клинично изпитани, което се оказа не само неговата ефективност в борбата с паразити, но също така и на безопасността, когато се приема в препоръчваните дози.

Ralitsa Yankova Ivankova

Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno.
Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć.

Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme.
Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *