Новини

MagnuFuel – мнения, цена, къде да се купуват, купуват сега, колко струва

Не толкова отдавна имаше новост в областта на автомобилната технология, която, според производителите и продавачите, може да намали разхода на гориво. Тя се нарича MagnuFuel (Fuel Фриа). За да се избегне превръщането жертва за закупуване на безполезен продукт, е необходимо да прочетете отзиви за него по различни Интернет ресурси.

Съдържанието на статията:

 1. Икономичен MagnuFuel гориво: развод или истината
 2. Как MagnuFuel?
 3. Оспорван положителна и отрицателна обратна връзка, MagnuFuel.
 4. Заключение.
 5. OL>

  Икономичен MagnuFuel гориво: Не или истината

  Почти всеки шофьор иска изразходвано гориво е по-малко, а разстоянието на преминаване не се увеличава, и че мощността на двигателя не падна. Възможно ли е? Производител на економайзер MagnuFuel твърди, че това е възможно.

  Ето економайзерни MagnuFuel устройството

  Предимствата, съгласно продавачи на MagnuFuel на устройството, както следва: H4>

  • Основните трик рекламодателите, които твърдят, че средно, в зависимост от марки и модели автомобили, разход на гориво е намален с 20%.
  • Двигател части са защитени от ниско качество на горивото.
  • Увеличава срока на експлоатация (MTBR) двигател на машината.

  Как MagnuFuel

  MagnuFuel устройство MagnuFuel е разположена така, че една двойка неодимови магнити, което е MagnuFuel, влияе на горивото. Освен това, тези магнити образуват силно магнитно поле, което се разпада единици въглеводородни съединения, които гориво изгаря бързо.

  Магнитното поле избутва молекулите от друг, така че те да са наситени с кислород (О2) от всички страни и всички изгаря гориво без остатък. Това увеличава спестяванията.

  Спорни положителни и отрицателни отзиви Ful безплатна

  Има фалшиви коментари, публикувани на реда или от продавачите, но има реална. Включи главата си и учи как работят нещата в действителност:

  1. магнитни устройства, които не са способни да се счупи връзките, молекулите на веществото. За да направи това, използването на ядрен реактор или ускорител на Hadron.
  2. Гориво за превозни средства, било то бензин или дизел е изолатор (вещество, което слабо провежда електричество). Шофьор-физик е изчислил, че за да се възстанови, за да смаже и шофиране на молекулите, което трябва да се изгради огромен магнит, на около 15 етажа височина. И на този магнит за извършване на пропастта на молекули, които се нуждаят от още по-голяма мощност. Оказва се, че магнитите не могат да повлияят на молекулите на гориво.
  3. Също така, експерти казват, че магнитните полета не могат да повлияят на примесите, съдържащи се в горивото. Следователно, за да се удължи срока на експлоатация на двигателя с вътрешно горене, MagnuFuel устройството да не може.
  4. OL>

   В промоционални видеоклипове показва устройството, разработена от автомобилната компания General Motors. Но по някаква причина тези устройства не са определени на производството на колите си, тя може да бъде да повиши рейтинга на продажбите на автомобили.

   Real преглед на MagnuFuel H4>

   економайзер е закупен специално за експеримента. Беше инсталирана успешно в системата на машината. По време на операцията на един месец, две и три – няма намаляване на разхода на гориво не е

   .

   От горепосочената информация, ние заключаваме, че с новите електронни устройства не гонят. Ако тези устройства наистина работят, би било значителен ръст за шофьори и по-малко за дилъри на горивата.

Ralitsa Yankova Ivankova

Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno.
Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć.

Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme.
Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.

Може също да харесате...