Новини

Maxisize – мнения, цена, къде да се купуват, оригинален, аптека,

има малък пенис? Не ерекция? Оргазмът се случва в половин минута? Всички тези проблеми са решени лесно в интернет. Достатъчно, за да си купите един от многобройните средства за решаване на сексуалните проблеми. Някои от тях могат да бъдат решени едновременно, като се използва един лекарство. Например, крем MAXSIZE (Maxisys) обещава не само за подобряване на ерекция, но също така да растат пениса е 6 см дължина и 1.5 cm в диаметър.

крем на члена MAXSIZE


MAXSIZE – е крем, че е необходимо да се подобри качеството на сексуалния живот.

Посочените реакции:


 • увеличаване член 35%;

 • удължаване на времето на ерекция на 80%;

 • укрепване еякулация 100%.

В състава MAXSIZE съдържа някои пенсиониране формула, която ви позволява да увеличите размера на пениса и количеството на спермата. Както и подобрена ерекция и продължителен полов акт.

Допълнителни реакции:


 • елемент се издига по-бързо;

 • изглежда по мъжка;

 • бързо се възстановява след еякулират (е възможно да се извърши няколко повтарящи сексуални действия).

Повечето от ефектите MAXSIZE реализирани след първото му прилагане. Но някои от тях са възможни само в хода на употреба. Ако завършат пълния курс, вие, продавачи на крема гарантира повишаване на либидото до ниво, което е в юношеска възраст.

По този начин увеличаване на пениса? Предполага се, че MAXSIZE да увеличи нивата на тестостерон в организма. Този хормон отговаря за растеж на член.

Инструкции за употреба, MAXSIZE


да възстановите ерекция MAXSIZE крем трябва да се прилага върху пениса 2 пъти на ден. Направете това, сутрин и вечер. Курсът на лечение на еректилна дисфункция е 3 седмици. След това трябва да се направи едно седмица почивка и повторете курса. Първите резултати се усещат след 3-4 дни след започване на употреба на крема.

За повишаване на либидото и увеличаване на продължителността на оргазъм MAXSIZE прилага подобен курс. Само не два пъти на ден, а един път. Първият ефект се чувства след първото приложение.

Състав MAXSIZE


Информация за състава на официалната интернет страница на MAXSIZE липсва. Има само показва, че инструментът съдържа аргинин. Това вещество е посочено в описанието на механизма за разработване на терапевтичен ефект. Други компоненти не препратки. Може аргинин е единствената активна съставка на крема.

Уебсайтовете на трети страни информация за състава противоречива. Различни източници дават различна информация структура. Например:


 • Butea SUPERBA;

 • алое;

 • ментол;

 • мента;

 • диметикон;

 • пропиленгликол.

Намерено това:


 • протеин;

 • колаген;

 • еластин;

 • триетаноламин.

Както можете да видите, нито в първата, нито във втората версия на състава е аргинин. Но това е в списъка на официалния сайт. Така че не е известно дали поне един от тези варианти е вярна, или и двете са изобретили.

Мнението на доктора MAXSIZE


Очевидно е, че Maxisys няма да ви помогне да постигнете всички тези ефекти, които са обещани от производителя. Причините за това мнение:

състава. Той не се знае със сигурност. Ако само част от аргинин, очевидно е, че ефектът е същият, както ако втрива член на орех масло или варени грах. Защото в тези продукти аргинин ножа доста. Но това не води до увеличаване на члена или за засилване на еректилната функция. Други варианти на състава и не позволява да се разчита на успех при използване на крема.

Невъзможно механизъм на действие. Принципът на действие на Maxisys определени от продавачите, могат да бъдат обобщени, както следва:

1. Можете да приложи крема върху пениса.
2. Вътре той получава аргинин се съдържа в състава Maxisys.
3. Аргинин освобождава азотен оксид, който разширява кръвоносните съдове.
4. Вазодилатация води до ерекция.
5. Засилено либидо.
6. В резултат на повишено либидо увеличава производството на тестостерон.
7. Чрез подобряване на кръвния поток и освобождаване на тестостерон, членът постепенно се увеличава.

Разбира се, този механизъм е невъзможно. Пропуските присъстват на всеки етап от очертаните продавачите. Нека започнем с факта, че аргинин не увеличава кръвоносните съдове на пениса. И ако се разширява, това няма да доведе до ерекция. Тъй като съдоразширяващи лекарства не водят до сексуална възбуда. Те правят само на ерекцията е възможно, когато има сексуален обект и се съхраняват на либидото.

Продавачите са объркващи причинно-следствена. Те твърдят, че първоначално, съдовете се разширяват и има ерекция, а след това се увеличава сексуалното желание. Това не е така. Първоначално развълнуван, и едва след това пенисът е пълен с кръв. Но нека да приемем, че всички ние сме наред, и продавачите знаят истината. Дали това ще доведе до нарастване на пениса и свръхпроизводството на тестостерон?

В действителност, появата на ерекция и сексуална възбуда не влияе на производството на андрогени. За разлика от андрогенно производство става основно и след това човек има секс желание, и става възможно поява на ерекция. Тестостеронът в зряла възраст не се отразява на размера на пениса. Доказан атлети, които се натрупват в мускулите, което прави инжектирането на анаболни стероиди. Мускулите, които имат от това расте, но на пениса не е така. Когато не съдова дилатация член също е увеличена. Доказани деди, годините, използвайки Viagra или други фосфодиестеразни инхибитори. Тези лекарства само елиминира съдова компонент на еректилна дисфункция благодарение на действието на вазодилатираща.

<> СИЛНИ Невъзможно ефекти. Пенисът не може да бъде увеличен с каквито и да било лекарства. Точка. Този ефект често е обещал в интернет. Но досега историята не знам един човек, чийто пенис би увеличил от някакъв крем или таблетки.

Така Maxisys – безполезен инструмент. От него няма да получите никакъв ефект, с изключение на греста. Сексът с нея може да стане по-приятно. Но за смазка да даде толкова пари няма смисъл.

Цена MAXSIZE


MAXSIZE е …. За парите, които ще получи 5 пакетчета с пет гр. Едно саше е само за еднократна употреба. А с помощта на MAXSIZE трябва да бъде 2 пъти на ден. Следователно, достатъчно за един пакет само два и половина дни. Но Курсът е с продължителност 21 дни. Освен това, тези курсове се нуждаят от две. Лечението ще продължи в продължение на общо 42 дни. Ще имате нужда в този момент 84 пакетчета, това е 17-пакети MAXSIZE. Общата цена ще бъде 17 хиляди рубли.

Къде да купя MAXSIZE?


MAXSIZE купите в аптека или секс магазин невъзможно. Купиха този крем само чрез интернет. Доставката се извършва в големите градове, по куриер, както и малка – до пощата. Можете да направите своята поръчка на уебсайта. Операторите работят денонощно и седем дни в седмицата. Просто оставете телефон и ще ви се обади веднага. Потвърждаване на поръчката, очакваме пакета. MAXSIZE въвеждат в плътна непрозрачна опаковка в рамките на 1-2 седмици.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *