Новини

PostureFixerPro – мнения, цена, къде да се купуват, купуват сега, колко струва

От учебни дни аз започнах да забелязвам, че съм имал навеждам се, което може да се развие в сколиоза. Разбира се, родителите се опитват всякакви начини, за да се отнасяш с мен, пишете на физически упражнения терапия и различни масажи. Резултатът е видим в началото, но след това отново, старата навик хлебарка спечелих.

Сега, като независим момиче, аз често не може да се контролира неговата поза. Понякога това става много неудобно, когато при една делова среща или ресторант, Забелязвам, че седи грамофонни като стара дама. Да, и често започнах да забелязвам повтаряща се болка в гърба, което ме натъжава още повече.

Ето защо аз съм сериозно започвам да мисля, че е време да се отървете от грозен и нежелан поза на сколиозата. Преминавайки през интернет всевъзможни начини, за да се отучат от хлебарка, се натъкнах на официалния сайт на производителя на гърба презрамки PostureFixerPro . След като учи внимателно тази информация, реших веднага да го купят.

Описание на корсет PostureFixerPro

PostureFixerPro не е просто корсет и поза коректор, който, според обещанията на производителя е в състояние да приведе дори най-лошата поза, освен това, за кратко време. Благодарение на своя дизайн, лицето, без ненужни усилия могат да се подреждат на раменете, укрепване на гръбнака и дори на мускулите на горната и долната част на гърба.

PostureFixerPro

Също така, гаранциите на производителя, че след носенето на корсет ще изчезнат всякакви болки, причинени от неправилната стойка. Може би това е, което се влияе избора ми (много често започнах да страдам болки болки в лопатките на гръбначния стълб и раменете).

Как PostureFixerPro

В действителност, това е много проста. Благодарение на еластичните материали на коректор, на гърба “почива” в правилната позиция. Силна корсет колан не позволяват да се огъват на гръбначния стълб, както и най-рамене.

Бих искал да подчертая, че по протежение на гръбначния стълб и в областта на кръста са специални магнити. Те създават магнитно поле, което увеличава циркулацията на кръвта в мускулите, което ги прави по-силен. Също така, с помощта на корсет мускулите бавно уморен. Той помага да се запази гърба си изправен и не хлебарка.

Като цяло, употребата на PostureFixerPro прави фигурата перфектно, дори и с тежка сколиоза, да не говорим за кифоза. Освен това, от момента на покупката, аз трябваше да го пробвам и да е лично убеден в положителния резултат.

Как да носите поза коректор PostureFixerPro

PostureFixerPro Поставя на корсет на голи кожата, на върха на бельо. За да направите това, просто го сложи на коланите в ръцете си, за да се коригира, така че може би са били удобни напред и затегнете велкро. Разбира се, колкото по-силно затягане, на гърба ще бъде “по-твърда” позиция. Но все пак е препоръчително да не се прекалява, че да не причиняват вреда на тялото си.

На всичко отгоре можете да носите и тениска, и тениска и рокля и спортно облекло. Благодарение на своя малък, компактен размер, мога ли да носи корсет почти всякакъв вид дрехи и имайте предвид, че това е абсолютно не се забелязва.

Как да изберете размера PostureFixerPro

PostureFixerPro се произвежда в два размера – S-М и L-XL. I придобил S-М (годни кръста от 60 до 81 см), тъй като има дебелина от 70 см Ако момиче е закръглен, тя може да се купи размер корсет L-XL, където обиколката на от 81 до 102 cm

Искам също така да се подчертае, че коректор е направена от еластични материи, които се простират добре във всички посоки. Това ви позволява бързо и лесно да се определи колан без никакъв дискомфорт.

Как да се грижим PostureFixerPro

Всеки от специални грижи коректор, не се изискват PostureFixerPro подравняване на поза. Когато реших да го почистите, просто prostirnula в обикновена сапунена вода. Когато беше силните замърсените места (особено под мишниците от изпотяване и дезодоранти), Използвах средна твърдост четка. Можете да го измийте с препарат или дори препарат.

Аз сушени корсета и облекло на балкона, виси на въжето или на сушилнята. Аз също четох, че тя може да се постави на топло батерията. Между другото, в началото бях притеснен за магнитите, и мислех, че ще бъде в състояние да навреди на пране. Но в действителност, те не се страхуват от вода и висока влажност.

Предимства PostureFixerPro

Корсетът има огромен брой значими предимства, и повечето от тях забелязах след втората износване. Така че, основните предимства могат да включват:

  • Високото качество на използваните материали;
  • Високо качество на шиене;
  • Коригиране на стойка за един месец;
  • Премахване на болката в гърба и кръста;
  • укрепване на мускулите на гръбначния стълб и обратно;
  • изправяне на линията на раменете;
  • За дълъг период на работа.

Искам също така да се отбележи, че съм станал много по-добро усещане. Имах повече енергия, станах по-малко уморени и дори увеличаване на нивото на физическата издръжливост. В допълнение, корсета е абсолютно не пречи, и аз може да упражнява в продължение на часове. Да, и че не се вижда дори и при тесни дрехи и това е много важно за момичета.

И все пак ползите включват че корсетът е много издръжлив. Това е така, защото след два месеца, че съм го използват, коректор изглежда така, сякаш едва вчера го купих.

Недостатъци PostureFixerPro

  • мога да кажа, че с дълъг пръст може да бъде малко триене под мишниците. Но за мен това е много рядко, въпреки че водят активен начин на живот и почти винаги го носите за себе си.

PostureFixerPro Така че това е дреболия, която не е сравнима с неочакван ефект, който имам. Сега ми поза е гладка и красива, и самочувствието ми се качи много.

Как да си купя PostureFixerPro

За да закупите корсет, аз проверих в официалния сайт и попълване на въпросника. На следващо място, аз издал заповедта, която ми отне не повече от пет минути и потвърди съгласието си за закупуване на телефон (обадих на представителя на фирмата, буквално в рамките на 15 минути).

Получих коректор по пощата на адреса, аз посочените във въпросника. Платени за опаковка I в брой при получаване. Разбира се, че трябва да се провери целостта на покупката им и не откри фабрични дефекти.

така, да обобщим, аз съм напълно доволен от моята покупка. Освен това, аз трябваше да го купя за склад. Подреден три групи, всяка от които струва само 790 RUB.

Така че можете спокойно да си купите PostureFixerPro и да е сто процента сигурен, че неговата ефективност. Между другото, може да се използва не само възрастните, но и тийнейджъри и дори и децата, за да можем да приемем, че корсетът е все още и многофункционален. Като цяло, всички мои препоръки и аз се надявам, че ти помогна да направят правилния избор.

Успех с пазаруването!

Ralitsa Yankova Ivankova

Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno.
Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć.

Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme.
Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.

Може също да харесате...