Здраве

Raspberry Ketone – мнения, цена, къде да се купуват, аптека, струва ли си го?

Описание на продукта

малинови кетони са клас феноли химично съединение (органични молекули, открити в растения), извлечени от червени малини. Това е кетоните, които дават характеристика малина аромат, но тъй като тези съединения са широко използвани като ароматизиращи агенти в храни и козметичната промишленост. Но малинови кетони (Raspberry Ketones) е не само вкуса! Като малинови кетони като хранителна добавка, както се препоръчва да се направи д-р Оз ще бъдете в състояние да се повиши изгарянето на капацитета на тялото ви мазнините се дължи на интегрирани ефекти върху различни физиологични процеси.

Какво е малинов кетон?

В продължение на векове хората са използвали малини, а не само за храна, но също така и за медицински цели. Подобно на своите популярни роднини, ягоди и боровинки, малини съдържат твърде много здравословни съставки. Уникални ароматни и вкусови свойства на плодове, свързани с малинов кетон (известен също като 4- (4-хидроксифенил) -2-бутанол), които се намират предимно в малини и широко използвани като ароматизатори в парфюм и хранително-вкусовата промишленост.

ровене в науката Raspberry Ketone

Проучванията показват, че малиновите кетони могат да помогнат в изгарянето на мазнините. В един експеримент, мишки, хранени с високо калорични храни с добавянето на малина кетони. След 10 седмици е установено, че добавянето на малина кетони предотвратява натрупването на подкожна и мастна тъкан, както и защитен черния дроб от мастна инфилтрация. Това действие кетони е много полезно, тъй като мастна тъкан (тлъстината, която води до образуване на големи корема дори “тесни” хора) е пряко свързана с усложненията, свързани със затлъстяването, такива като метаболитен синдром, диабет и заболяване на коронарната артерия, дори в отсъствие на конвенционалните рискови фактори. Беше доказано, че абдоминално затлъстяване ускорява развитието на атеросклероза, независимо от възрастта, теглото и общото количество на подкожна мазнина. По този начин, малинови кетони могат да ви помогнат да придобиете по-добра форма и подобряване на здравето.

Как те работят Raspberry Ketone?

малинови кетони имат върху тялото различни действия, които водят до загуба на мазнини:

 1. Увеличаване на освобождаването на мазнини от мастни депозити (процес, наречен липолиза).
 2. увеличаване на разхода на енергия чрез стимулиране термогенеза в кафявата мастна тъкан.
 3. Стимулиране на изгаряне на мазнините.
 4. повиши нивото на адипонектин хормона.
 5. инхибират синтеза на мазнини, докато излишък фруктоза (захар) и да се предотврати натрупването на мазнини.
 6. предотвратяване на абсорбцията на мазнини.
 7. OL>

  От особен интерес е ефектът на малина кетони за кафявата мастна тъкан и адипонектин.

  кафявата мастна тъкан Raspberry Ketone

  кафявата мастна тъкан е мастна тъкан, която произвежда топлина вместо увеличаване на мазнините. Преди се е смятало, че кафява мастна тъкан в значителни количества само при гризачи и бебета. Въпреки това, наскоро бе доказано, че дори възрастни хора са метаболитно активен кафявата мастна тъкан, която може да се стимулира. Така кафява мастна тъкан се появи в центъра на изследвания на процесите на затлъстяване и, най-вероятно, ние скоро ще знаем много за него. В тази връзка, интересно е, че малиновите кетони провокират увеличаване на разходите за енергия, произведена кафява мастна тъкан. Колкото по-голяма способността ви да изгаря излишните калории (чрез повишаване на разходите за енергия), за по-големи шансовете си за отпадане нежелани паунда.

  адипонектин е хормон мастните клетки

  Мастните клетки често се считат за излишните калории. Въпреки това, мастните клетки секретират също някои хормони, както полезни и вредни (в зависимост от местоположението на телесните мазнини). Един от най-полезни хормони, секретирани от мастните клетки е адипонектин. Адипонектин е открит сравнително наскоро, е произведена от мастна тъкан, значително количество присъства в циркулиращата кръв и влияе на състоянието. Адипонектин повишава инсулиновата чувствителност, намалява количеството на глюкозата в кръвта и намалява нивото на триглицеридите, и допълнително, насърчава изгаряне на мазнините. Последните проучвания показват, че в допълнение към тези свойства, които адипонектин намалява риска от диабет, високо кръвно налягане и атеросклероза, има противовъзпалително и антикарциногенни ефект.

  В действителност, мастна тъкан причинява метаболитни и сърдечносъдови заболявания чрез намаляване на нивото на адипонектин. Поради ниското ниво на адипонектин при затлъстели хора развиват резистентност към инсулин, диабет и сърдечно-съдови заболявания. Нивото на адипонектин е обратно пропорционална на степента на затлъстяване означава, че по-ниските нива на адипонектин, се образува толкова повече мазнини.

  Интересното е, че упражненията, които са важни за здравето, също повишава нивото на адипонектин. Значението на адипонектин може да се съди по предложенията, за да го биологичен показател за здравословното състояние да направи и прилагане на терапевтична интервенция, когато тя е недостатъчна. Предполага се, че адипонектин или намеса за стимулиране на производството на адипонектин може да има терапевтична стойност при потискане на болезнени състояния, свързани с инсулинова резистентност – инсулин-зависим захарен диабет и затлъстяване. По този начин, способността на малина кетон увеличаването на производството на адипонектин без съмнение може да донесе големи ползи за здравето.

  Метод на приложение

  Вземете една капсула два пъти дневно или както е указано от лекаря.

  предупреждения Raspberry Ketone

  Да се ​​съхранява на място, недостъпно за деца. Съхранявайте далеч от източници на топлина, светлина и влага.

Ralitsa Yankova Ivankova

Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno.
Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć.

Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme.
Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *