Новини

Silane Guard – течност стъкло, мнения, цена, къде да се купуват, оригинален, или то си струва?

Специална цена !!!. Кликнете и да видим !!!

Fading, следи от чертите след дъжд, малки драскотини – тези фактори не са най-добрият начин се появяват на повърхността на каросерията на автомобила. За да се защити от коня желязо от голяма част от проблемите ще помогне Силан Guard течно стъкло за автомобили. Достатъчно 1 пъти, за да поставят на разтвор в 2 слоя през годините да не се тревожи за сигурността на Вашия автомобил.

В рамките на няколко минути след проникване в структурата на материала, върху повърхността на машината е оформен от полимерен защитен филм. Формулата е засилено Si02 – силициев диоксид. Веществото предпазва материала от капризите на природата, драскотини, хвърля сол, чипове и алкален съдържа в повечето шампоани.

Бързо действие Силан Guard

Silane Guard дълготрайно съхранение на външната страна на превозното средство осигури правилно избраните компоненти. Непосредствено след прилагането на силициев диоксид прониква в структурата на материала. Като образува защитен слой, който може да издържи на продължително излагане на топлина, вода, киселини и основи. Зимни покритие не се страхува от реактиви, използвани за почистване на пътища. През лятото на тялото ще се издигнат на топлината и дъждовете.

Съставът на течност Силан стъкло охрана за автомобили

Основен компонент е силициев диоксид и силан. Първият е отговорен за образуването на защитен филм, и естествен блясък на повърхността. Достатъчно 1 пъти, за да се прилагат течни стъкло към тялото блестяха като нови в продължение на години.

японските разработчици са се погрижили да се гарантира, че след нанасяне, собственикът веднага обърна внимание на основните предимства:

  • икономичен – 1 пакетиране на течност стъкло, достатъчно за 4 приложения;
  • лекота на използване;
  • състава е проектиран и произведен в Япония, лидер на пазара на продукти за грижа за автомобила.

Формулата са избрани по такъв начин, че този инструмент може да се използва за всички собственици на автомобили. Независимо от възрастта и износването на повърхността на тялото, течният стъклото ще защити машината.

Силан Guard течност стъкло за автомобили: как да се прилагат

Silane Guard За първи път заявление, което трябва внимателно да се измие и изсуши коня желязо. Старателно навлажнете гъба за почистване на стъкло с течен Силан охрана и бавно да го прилага върху повърхността на тялото. След приключване на процеса, трябва да се открие на 15 минути. Това е достатъчно за сушене на разтвора и абсорбцията на структурата на материала.

Уверете се, че съставът е изсъхнал, че сега е необходимо да се подсушете с кола със салфетка. За да се определи резултатът ще помогне повторно покритие. Това се прави след 2 часа, от първия.

Ако собственикът на коня на желязо е направил всичко правилно, а след това след първото използване, или мивка, имайте предвид, че ще очевидните предимства на тази обработка:

  • през цялата година, имаха оригиналния цвят на тялото;
  • цвета не избледнява под влияние на слънчевите лъчи;
  • блясък тяло и след известно време остава същото;
  • повърхността отблъсква вода.

В превантивните цели разтворът се прилага един път годишно.

ли Силан Guard течност стъкло за сертификат автомобили качество

Преди да се появи на пазара, продуктът е преминал теста с пълен капацитет. Китайските предприемачи са тествали ефективността на решение на повече от 200 машини. В 100% от случаите не е ясно изразен положителен ефект. Тези данни са потвърдени от CPS.

мнения

специалисти за течен стъкло Силан Guard за кола

Питър С., механичен EM>

Специална цена !!!. Кликнете и да видим !!!

30 години в ремонт на машини. Балансиран 1-компонентен състав, след първото прилагане прониква дълбоко в материала. След 2-3 часа колата като нов. За разлика от други инструменти, течни стъкло не вреди на организма.

Сергей Николаевич, кола EM>

Дори след нежни отпуск измиване марка върху тялото. Петна, драскотини, избледняване на цветовете – всичко това е в резултат на излагане на алкали. Той съдържа шампоана, така че не може да се скрие. Спасението е за моята кола течност стъкло. Без значение колко измих коня желязо, а той все още блести. Сега го препоръчвам на клиентите си.

Отзиви на клиентите за Силан Guard за автомобили

Сергей, 31 EM>

Момчета, аз отидох до колата и камиона. Ако пътищата са различни, но при всички случаи идват на помощ на Силан Guard. Нанесете един път годишно и повече, без да се притеснявате за нищо.

Ирина, 39 години EM>

Специална цена !!!. Кликнете и да видим !!!

Съпругът просто ми подаде колата. Страхувам се, че те ще надраскат или петна. Купих този инструмент и след 1-2 слоя съпруг се е променило. Сега той е спокоен за мен и колата.

Silane Guard Джордж, 62 години EM>

Скептични от обявените фондове. Опитах се нещо Силан Guard преди пътуване в пустинята. 2 часа по черни пътища не са били напразни. Автомобилът беше покрита с прах, но благодарение на стопеното стъкло го изчиства за 10 минути.

Владимир, 19 години EM>

Първото нещо, което ми каза да направя баща след датата, на която правото е да се грижи за външния вид на автомобила. Първо се опита течност стъкло и остават верни на себе си.

Къде да купя течност стъкло Силан Guard за автомобили

По-добре е да се грижи за защитата на колата и да я покрие с това решение. Можете да направите своята поръчка на уебсайта. Вие трябва да побързат, защото сега отговарят на изискванията за специална оферта.

Ralitsa Yankova Ivankova

Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno.
Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć.

Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme.
Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.

Може също да харесате...