Smartwatch A1 - часовник, негативни коментари, мнения, цена, официален уебсайт
Новини

Smartwatch A1 – часовник, негативни коментари, мнения, цена, официален уебсайт

Уважаеми читатели, добър ден. Днес, нашият преглед обхваща бюджетен

Smartwatch A1

модел китайски смарт часовници – SmartwatchA1. Това е още един екземпляр от Apple часовник с подобен дизайн, но лошото представяне. Днес аналог на максимално наподобява оригинала от Купертино, както е видно от не само дизайна на циферблата. SmartwatchA1 приет дори дизайна на лентата с изобилието от цветове,

Специална цена !!!. Кликнете и да видим !!!

както и интерфейс на менюто. Е, варя чай, се бисквитите, ще започнем с въвеждането на този стилен притурка.

Подобно на китайските компании копират продукти на известни марки. И всъщност осъждаме и не искам. Не всеки потребител има възможност да се присъедини към групата на щастливите собственици на умни джаджи. Тук идват на помощ на китайските производители, които предлагат по-смешна сума от интересни устройства. Днешната тенденция – интелигентни часовници. Издаден му модел просто мързелив.

В страната на ляво и на неназован компанията, която се занимава с производство на модела на смарт часовници с ясно заглавие SmartwatchA1 на. С дизайна на китайските майстори не се притеснява изобщо, като копирате всички с AppleWatch. Операционна система? Разбира се, не от американската марка и защо, когато има Android. Хвърли в ниската цена и е готов модел, който е точно интереса на купувача.

няма мач AppleWatch

Виж всички 7 снимки

Каквото и мнения за SmartWatchA1, те не могат да се конкурират с часовника от Apple, с изключение на цените. Така че, когато се разбере разликата и решава дали да се клонира, тук са основните разлики.

 • Design. Там не може дори да се говори – уверено заобиколят AppleWatch SmartwatchA1. И как иначе, като се има предвид високата цена на първия. Има случай на Apple и по-надеждни и по-ремъци, и изглежда по-приличен.
 • характеристики. Отново знака плюс отива на американски продукт. В Apple стража просто не може да отиде на пазара със слаб хардуер или лошо дисплей. С високата цена, всички те са на върха.
 • Поддръжка платформи. Ето какво китайски превъзхожда Смартчасовник AppleWatch, тъй като това е огромен брой устройства. Купих притурката “Apple”, моля, и iPhone него да купуват. SmartwatchA1 няма разлика в което устройство за избор.
 • Поддръжка SIM. Много често китайските производители досадно, че тъпча в устройството на

  Специална цена !!!. Кликнете и да видим !!!

  много функции, които не са необходими. Но подкрепа СИМ-карта Смартчасовник се оказа много полезна функция. Apple Watch не мога.

 • достъпност. Умните часовници от Apple отлично приспособление. Въпреки това полезно ще бъде далеч не всеки потребител. Разплащателната сериозни пари, можете да през седмицата, за да изпратите устройството, за да събира прах на рафта. Така че, защо да не започнем с умни часовници от бюджета клас.

Основни характеристики H4>

Така че сега вие знаете за основните разлики между виновния от нашата статия от AppleWatch. Включено, за да прегледа SmartwatchA1, и нека започнем с изпълнението.

 1. Корпус: метал и пластмаса
 2. Цвят: сребро
 3. Силиконова лента (регулируема)
 4. Band цвят: бяло, черно, зелено, червено, синьо

  Smartwatch A1

  LI>

 5. защита от удар и влага
 6. екрана: 1.54-инчов 240×240 точки
 7. Bluetooth 3.0
 8. CPU: MTK6260A
 9. RAM: 128 MB
 10. ROM: 64 MB
 11. Слотът под картата памет и SIM картата
 12. Камера: 0.3 MP
 13. батерията: 380 ма
 14. По желание: сън мониторинг и калории
 15. OL> страхотни цени: Интелигентен часовник телефон SmartwatchA1 ★★★★ ☆

  Оборудване H5> Не пропускайте:

  Въпреки ниската цена, SmartwatchA1 се продава в много сладък кутия. Тя е изработена от площад картон, стилизиран под елхата. Изглежда много престижно. Самата часовника, Опакован в чанта, легнете на специална подплата, която го предпазва от повреди по време на транспортирането. Комплектът включва SmartwatchA1 е в долната част на кутията. Тя включва:

 • MicroUSB кабел за зареждане;
 • насочи към SmartwatchA1 (макар и не на руски);
 • протектор екран;

Пакетът сравними с тези, предлагани от други производители. Само разочароващо липса на обучение на руски, така че да се разбере всички тънкостите на SmartwatchA1 имат свои собствени.

Външен

Специална цена !!!. Кликнете и да видим !!!

вид и дизайн

Дизайнът на часовника веднага хваща окото. Те изглеждат много подобен на смарт часовника на друга марка. SmartwatchA1 е направена от метал (предната част) и пластмаса (корица). За да събере никакви оплаквания – всичко byudzhetnenko, но доста надеждни. Изненадващо, дори металните краища не предизвикват чувства, че след няколко месеца ще бъдат покрити с драскотини.

Намерено в предната част, се издава леко навън, на екрана. Между другото, вече са обхванати доста добър филм. Отворът за камерата е в дъното, почти невидим, ако не упражнява контрол. От дясната страна на SmartwatchA1 има механичен бутон, стилизиран колело и порт за зареждане, който е покрит с капаче. Тук е същото, но точно под има дупка микрофон. От лявата страна за SmartwatchA1 нищо.

капака на гърба е пластмаса, направени в цвета на лентата. По-близо до левия край е външна скара на високоговорителя. Корица идва от това, което може да се направи със специален канал. Според него, първото нещо, което виждаме литиево-йонна батерия, която показва страната на произход. Тук залепен етикет с IMEI на устройството. Батерията се извади. Според него има два слота по MicroSIM и микроб

страхотни цени:. Смартчасовник телефон SmartwatchA1 ★★★★ ☆ защита от удар и влага

Да, дори и китайски производители

Smartwatch A1

са предоставили на всякакъв вид защита за смарт часовници SmartwatchA1. Разбира се, това не е до този, използван в маркови модели, но може да спаси вашето устройство от “смърт”. Влага означава, че часовникът не става дъжд, а ястията да се мият тях може.

От обикаляне на душ или вана с SmartwatchA1 е по-добре да се въздържа – мнения на потребителя се свеждат до непоносимост часовник двойка (говорителя не е защитена). Да оцелееш на притурката и навежда или да падне от масата. Предвид дизайн, може да се предположи, че часовете на неспокоен прах и мръсотия.

каишка

Производител на SmartwatchA1, както изглежда, първоначално се приближи часове за развитие, за да получи в края точно копие на AppleWatch. Затова са копирани дори дизайна на лентата. Тя е изработена наистина фиксирана, но има няколко цвята.

Материалът е силикон. Каишка SmartwatchA1 е фиксирана на ръката, с необичайна закопчалка, която с течение на времето, може сериозно да се износи, губи тяхното качество. Еластична каишка твърдо придава на часовника на ръката.

Screen

Виж всички 7 снимки

Показва китайски смарт часовници обикновено не са известни с качеството. Не прави изключение екран и SmartwatchA1, което се потвърждава и от коментарите на потребителите. Инсталиран евтини 1.54 инча матрица с резолюция от 240×240 пиксела. Около екрана са доста широки граници, но снимки SmartwatchA1 в онлайн магазини се скрие този недостатък.

Brightness е доста добър, достатъчно контраст. Но ъгли на видимост умни часовници SmartwatchA1 се разстройват – дори малка отклонение на екрана и в двете посоки предизвиква по-голям наруши. Сензорът не е твърдение, че отговаря на стойността.

Какво има вътре H4>

Silly да се очаква от един китайски копие на смарт производителността на час като оригинала. SmartwatchA1 има бюджет процесор MTK6260A, 128 MB оперативна памет и само 64 МВ вградена памет. Ако ситуацията с чип и RAM не са правилни, капацитет за съхранение може да бъде значително повишена чрез инсталиране на карта с памет (доминираха поддържа микроб до 32 GB). По принцип не се появят проблеми с SmartwatchA1, така хардуера недостатъците включват няма, дори ако тя е много слаба.

Какви са умни часовници от Китай може да разчита на камерата. Производителят е награден SmartwatchA1 модул 0.3 MP (някъде се смее Nokia, издаден преди 10 години). Но, от друга страна, това, което можете да очаквате от един мини-компютър за $ 15. Фотоапаратът включва само веднъж – в първите часове изследване. Тогава желанието за употреба изчезва. Много по-полезна функция за излъчване на изображения от вашия смартфон камера на екрана на смарт часовника SmartwatchA1, но повече за това по-късно.

автономия H5>

Работа Смартчасовник вградена батерия 380 мАч. С едно зареждане трае средно от два дни. За да използвате SmartwatchA1 като основен часовник (без СИМ-карта и в двойка с един смартфон), можете да разчитате на една седмица без презареждане. Autonomy SmartwatchA1 може да се смята средно, както е посочено от мнения. Напълно зареден часовника за около два часа.

Операционна система, да се свържете смартфон H5>

Aboutyour малко се знае. Работете SmartwatchA1 под контрола на един клонинг на Android, която има добра функционалност. Сериозен недостатък е преводът на руски език. Този проблем засяга не само тези умни часовници.

С Android устройства SmartwatchA1 е свързан без проблеми, работи с почти всички версии. Но потребителите на устройства IOS не са налични цялата функционалност на, причината е, че производителят е освободен приложението само за “зелен робот”. Програмата може да бъде изтеглен с помощта на QR-код, който може да се намери в менюто на SmartWatch. С него конфигуриран SmartwatchA1 под лични молби. За да се свържете часовника към смартфон достатъчно и на двете устройства, за да активирате Bluetooth. Имайте предвид, че мобилен телефон трябва да има Bluetooth 3.0 или по-висока

страхотни цени:. Смартчасовник телефонни SmartwatchA1 ★★★★ ☆ Характеристики

Като цяло, SmartwatchA1 не е много различен от най-близките конкуренти по отношение на функции. Много стандартни функции за вида на калкулатор или календар. Не е задължително, но полезна за много потребители. Има някои интересни характеристики на SmartwatchA1, която сега се говори.

За начало трябва да се отбележи стила на интерфейса. Повечето китайски смарт часовници, тъй като много хора знаят, можете да получите обичайното меню със списък от функции. Смартчасовник SmartwatchA1 отиде по-далеч, като копират интерфейса на часовника на Apple. Той е икона на приложения, които са подредени в кръг. Да работи доста добре, и най-важното -. Комфортен

Основна характеристика на SmartwatchA1 е подкрепата на СИМ-картата, която ви позволява да провеждате разговори директно от притурката. За това има микрофона и външен високоговорител. В допълнение, наличието на СИМ-картата ви дава възможност да изпращате и получавате SMS, както и да се свърже с мрежата, обаче, с много бавни зареждане на страници. Работа SmartwatchA1 на честоти 850/900/1800/1900 MHz.

полезна функция е стъпка, като се има предвид изминатото разстояние. не винаги работи Добре, информационните записите в историята. Има мониторинг на сън, което може да спести време на излизането и възстановяване. Фенове на активен начин на живот ще бъдат удовлетворени с функциите на фитнес тракер, който следи за здравето, калории и така нататък. И SmartwatchA1 ще ви помогне да намерите вашия смартфон в случай на загуба.

Основни функции и приложения H4>

Така че, най-интересните характеристики на нашите “клиенти”, която представихме, сега се обръщат към стандартните функции. Сигурен съм, че сте запознат с предназначението си, така че за кратко.

 • Дневник на повикването. Позволява ви да видите информация за проведените разговори или часове от вашия смартфон.
 • рекордери. А малко приложение, което записва звук.
 • играча. Възпроизвежда аудио файлове, съхранени на картата с памет. Има възможност да слушате музика дистанционно от вашия смартфон.
 • Съобщение. Комбинирането A1 Смартчасовник чрез Bluetooth със смартфон, потребителят ще получава в своите послания часовници и други известия.
 • Дистанционно управление на смартфони камера. Интересна особеност, която е достъпна, след като инсталирате програмата.
 • календар. Обикновено и полезни.
 • Калкулатор. Ще ви помогне бързо да брои до всичко, най-важното -. Да се ​​приспособи към малкия клавиатурата
 • Таймерът и аларма. Мисля, че това е разбираемо за тези функции.
 • A напомняне на тишина. Като се грижи за здравето си, доклад SmartwatchA1, че трябва да се изправи и да опъвам.
 • Browser. Лесно и бавен. Позволява ви да видите страници, но само чрез СИМ-картата.
От къде да купите, цена H5>

Основната мястото на продажба SmartwatchA1 е, разбира се, китайски онлайн пазари като AliExpress или GearBest. Гледайте цената, на тези места е от порядъка на 1000-1500 рубли, което е доста добре.

Някои електронни магазини в Русия, също предлагат да купят SmartwatchA1, но цената може да достигне до 3000 рубли. Затова е по-добре да си поръчате устройството директно от родината, избиране на продавача с най-високата оценка.

В заключение

Е, приятели, да преразгледат умни часовници SmartwatchA1 на финала. Например, сегашната ни “гост” може да се заключи, че качеството на китайските часа непрекъснато расте. Копие на дизайн от цялостни модели на марката ще бъде от полза само на производителя, което се потвърждава от високите продажби.

SmartwatchA1 – не най-доброто смарт часовници днес, но ниска цена ги отвежда до върха. Добра функционалност на устройството, макар и с играта, доста дълъг работа без презареждане. Повече и не иска от бюджета Смартчасовник

страхотни цени:. Смартчасовник телефон SmartwatchA1 ★★★★ ☆

Аналози

Както бе споменато по-рано, само на мързеливия китайски производител пусна най-малко един модел е евтини смарт часовници. Сред това изобилие, можете да изберете стои устройство.

 • DZ09 Смарт Watch. Модел с подобна функционалност в същия ценови сегмент като А1. Само DZ09 -. Копирате Samsung Gear S2
 • Q50. Умните часовници, които се произвеждат специално за деца. Същата функционалност, но по-здрав корпус.
 • GT08. Моделът, който е едновременно подобни и с часовника на Apple, и SmartwatchA1. Малко по-различен дизайн и проектиране на лентата.
 • Смартчасовник U8. Най-евтиният Смартчасовник идеален за пътници с интелигентни приспособления.
 • GD19. И отново клонинг Apple гледате. Се различават само в лентата.

отзива използването H4>

Становище № 1

Оксана, Moscow EM>

Становище № 2

Сергей SPB EM>

Становище № 3

Artem, Kiev EM>

Становище № 4

Tatiana, Казан EM>

Грегъри, Новосибирск EM>

страхотни цени: Интелигентен часовник телефон SmartwatchA1 ★★★★ ☆

Ralitsa Yankova Ivankova

Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno.
Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć.

Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme.
Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.

Може също да харесате...