Здраве

Squeeze Station – как работи, мнения, цена

Бебе пюре, домашно jagruti, желе, зърнени храни и шейкове в пакет дой-пакет лесно да се направи у дома си!

Това е проста: един пресата Packer всички пюрета и шейкове са опаковани в меки опаковки Doy пакет и бутилки Инфантино.

Чанти дой-пакет и всички серии от аксесоари за хранене Инфантино сертифициран като прибори за деца до 3 години.

Instagram сигурност rezeptservice Как работи?

2 месеца магазин във фризера

2 дни съхранява в хладилник

118 мл. обем на чанти, стерилизирана в производствения процес

Никога не се тревожи от страна на закупуване на бебето pyureshek.

За момичета на диета и съмишленици на здравословна храна, шейкове, опаковани в мека опаковка ще бъде истинско пръчка пръчка
По пътя, или у дома. – винаги под ръка ще бъде полезна храна за вашето бебе за по-голямо дете и Вие.

Оригиналният и удобно! Каталози на системата за опаковане на бебешка храна от Infantinо използва висококачествени материали, достъпни технологии, както и практически подход към вземане на бебешка храна. В допълнение, тази система е изключително лесен за използване! Достатъчно, за да изтръгне от пюрето с едно натискане на бутон при гара преса в меки чанти или многократна употреба бутилки Инфантино. Готов! Сега попълнено чантата е удобен за използване у дома или да вземе със себе си на разходка или дългосрочен диск.

Това е удобни опаковки за деца, които вече искат да бъдат независими – детето може да отвори капака и се хранят, когато той иска. Въпреки това, той няма да се изцапаш!

Лек и компактен гара ергономичен вид на кухненската маса, не заема много място, добре почиства след употреба, позволява измиване в съдомиялна машина.

Вие избирате само тези продукти, които отговарят на вашето дете и да наблюдават процеса на стриване тях. В допълнение, можете да използвате готови храни:. Кисело мляко, овесени ядки, картофено пюре, пудинг или други храни за бебето

Опаковка под налягане в стерилни торбички, растителни и плодови пюрета остават прясно вече не се поддава на процесите на гниене в отсъствие на въздух и хранителна среда за бактерии. Препоръчителни периоди се съхранява в хладилник за 2 дни, в фризер до 2 месеца
System опаковки бебешка храна Инфантино включва уникална серия от помощници за майките, от които можете да изберете един или събиране на цялата серия:.
станция опаковка бебешка храна Squeeze Station. с едно кликване можете да сложите вкусна домашна сос в опаковки за еднократна меки чанти с капачка на винт Squeeze торбички за многократна употреба или бутилка за бебешка храна Keeper преса за Торбичка.

Бутилката е за многократна употреба пазител Squeeze носене. Можете да я напълните бутилка на ръка или с помощта на пакета гара на бебешка храна Squeeze Station. Soft бутилка е лесно да се пълни и се почистват лесно, тя може да се съхранява във фризера.

Плюшени чанти с капачка на винт Squeeze торбички. Тази чанта може да бъде запълнена с гара пакет от бебешка храна Squeeze Station. Напиши върху опаковката датата на производство или на състава на кашата и ще оценят напълно лекотата на използване и лекота на съхранение на бебешка храна чанти Инфантино!

лъжица – глава двойка на лъжици. Приспособлението лъжица се завинтва струйници торбички и бутилки Инфантино на. За децата, които обичат да се хранят от лъжицата!

Cup – параход Steam и Smush. В тази купа можете да готвя зеленчуци в микровълнова фурна и с помощта на пресата да ги смила на пюре. Използвайте варени пюре веднага или се съхранява в хладилник при заявката си.

напомняне за съхранение на парчетата в торби Doy пакет:

Не се загрява в микровълнова фурна или вряща вода. Проверете свежестта на съдържанието на чантата, преди да инжектирате на дете. Не използвайте повредени торби. Не използвайте пликове отново, може да удари други частици от храна или бактерии. Консултирайте се с вашия педиатър, за да се уверите, че детето е готово за въвеждане на нови видове храни. Дръжте капачка на място, недостъпно за деца. Нека бебешка храна торби само под надзора на възрастен.

Ralitsa Yankova Ivankova

Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno.
Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć.

Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme.
Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *