Потенциалност

Titan Gel – мнения, цена, къде да се купуват, аптека, струва ли си го?

“Титан гел” ( “Титан гел злато” (Titan гел злато -. “Златен”) лубрикант, разположен от производителя като средство за повишаване на чувствителността на пениса, за подобряване на ерекция и осигурява допълнителен комфорт при интимен контакт Множество фалшиви уеб-сайтове продавачи на фалшификати, въведени потребителите до объркване за свойствата на добавки, като обеща увеличение на член 5-7 см само за месец. Тази ситуация сериозно компрометира продавача на оригиналния продукт . Състав и свойства на компонентите Titan Gel

“Титан гел” е наличен в тръби с 50 мл. Е желе-подобен прозрачен вещество. Не е лепкав, лесно се отмива с вода. Срок на годност е 2 години.

В инструкциите за употреба на интимни гелове “Титан гел” и “Titan Gelium злато” е състои от следните съставки:

 1. Основа, ексципиенти, ментол.
 2. хиалуронат, янтарна киселина. Ускоряване на кръвообращението, стимулира метаболитни процеси, увеличаване на плътността и еластичността на кожата.
 3. Екстрактите цветя и листа от върбинка, както и плодови ягоди. Има противовъзпалителни и антибактериални свойства.
 4. OL>

  В “златото гел Титан” концентрацията на янтарна и хиалуронова киселина се увеличава.

  Свойствата на компонентите на компонентите на гел:

 • Засилено притока на кръв към пениса и увеличаване силата на
 • Увеличаване на еластичност на тъкани от член, повишаване на чувствителността на главата;
 • Защита от бактерии;
 • Ускоряване на регенерацията на клетките.

Целта и начин на използване Титан гел

лекарство “Титан гела” The:

 1. Осигуряване на комфортна приплъзване по време на търкания, и да извършват ръчни упражнения за уголемяване на пениса (Jelqing), класове с или помпа, докато носите удължителя.
 2. Образуването на по-ярки усещания чрез увеличаване на чувствителността на главата на пениса.
 3. Увеличаване на тон на пениса, дължащи се на хидратиращ ефект и стимулира обновяването на клетките.
 4. OL>

  Изявлението посочва, че “Титан гел” не е контрацептив, са необходими допълнителни мерки, така че за защита от бременност. Противопоказания и странични ефекти, с изключение на индивидуална непоносимост на компонентите не е фиксиран.

  по-горе дадените данни директно с опаковката “Titan Gel” от първоначалния производител. Ефектът на уголемяване на пениса, особено от 5-7 см, като в реклама на сайтове, които не са обявени . вярно или невярно такива обещания – отговорът е очевиден: пениса расте от редовните упражнения . Оригиналният “Титан гел” улеснява изпълнението, предпазва кожата от нараняване, улеснява по-лесно разтягане на корпуси Cavernosa и мантия албугинеа, предотвратявайки образуването на хематоми . Освен това, крайният резултат зависи от индивидуалните характеристики на организма. За използване на “Титан гела” за увеличаване на “мъжки достойнство” е безполезно, както и да се разпространи друг крем или мехлем. Тези инструменти имат своите плюсове и минуси, но и да увеличат размера на член от самите тях, те не могат.

  Научете повече за “чудотворни” средства за уголемяване на пениса, което лекарят казва уролог-андролог Hizriev Khizri Zakirovich

  Метод на приложение на смазващото вещество: “Титан гел” се прилага към вала на пениса или на върха на презерватив преди сексуален контакт. Когато се използва със специални устройства, трябва да се ръководи от указанията. Нанесете с мека движение от корена до главата (също така е възможно да улови).

  След прилагане пениса гел изглежда нормално – не зачервяване и подуване. Има слаб ефект охлаждане, има лек вкус на лимон. Сексът става по-жизнена, с редовна употреба тургора на кожата на пениса (стресово състояние на мембраните на живите клетки) се увеличава, така че използването на гел, разбира се.

  Когато да купуват оригинални добавки Титан гел

  В аптеки “Титан гел” не за продажба . За да резервирате гарантирано оригинален продукт само чрез официалния сайт на продавача:. Hendels.ru

  фалшификати се продават на много места една страница, а също и на “Aliexpress” . Сайтът “ru.titangel.com” нарича себе си само официален дилър на “Титан гел”, една и съща информация на сайта “titan-gel-official.ru” и няколко подобни. Това въвежда объркване на потребителите по отношение на мястото на покупка и производство на оригиналния продукт.

  Сканирани сертификати на лекарството, което обикновено се поставя върху продажбата на ресурси също са на разположение. Ето защо, не е известно как “Титан гел” ефективно и безопасно. На titanqel.ru уебсайт (по някаква причина вместо буквата G в името означава р) и позициониране като официален дистрибутор на гел “Титан гел злато” поставя удостоверение, санитарно-епидемиологично заключение и няколко сертификати в чужд език. Въпреки това, никой от тях не се чете, увеличите изображението, че е невъзможно да се заключи, че символите са прах в очите. Там можете да прочетете и фалшиви прегледи на лекарите. Снимките на “експерти” не винаги съответстват на реални хора.

  Контакти за комуникация с продавачи или производители “Титан гелове” също не е за всеки сайт-целевата страница . Искането за продукта, предложено да се направи чрез онлайн формуляр или заявка за повикване обратно. Това е, за да отговаря на въпроси и оплаквания от потребителите на такива дистрибутори първоначално не възнамеряват.

  Що се отнася до цената на двете “Титан гелове” на всички сайтове, тя е една – 990, като всички “чудодейни продукти” на. В допълнение, той показва, че това е уникално събитие, но реалната им стойност е 1980 RUB същата информация се съдържа върху ресурсите, продажба на колеги, “Fallston”, “Dominator” и подобни добавки.

  Търговия “чудотворни лекарства”, които обещават нереалистично уголемяване на пениса, безпрецедентна активност на растежа и други митове – много печеливш бизнес да мамят нищо неподозиращи хора. В Китай са закупени евтино грес с неизвестен произход (бутилирана от едно буре), опаковани, агресивно на пазара. Крайният потребител е или доволни от ефекта на плацебо, или траур над загубили пари, защото никой няма да се върне. За да се обърне към съда в случай на нараняване на хора, също без резултат. – ответникът просто не съществува

  Разликата на оригинала от фалшива Titan Gel

  LLC “Хендел”, предупреждава потребителите, че над 80% се продават в Интернет “Титан геловете” са фалшификати . За идентифициране на измами, на повикващия в отговор на искане на работника или служителя, се препоръчва да задам няколко въпроса:

  1. За страната и производителя.
  2. За възможността да се предоставят документи за продукта. В допълнение към сертификата трябва да бъде фактура таксувани на дистрибутора от производителя.
  3. За телефонен номер за комуникация.
  4. относно възможността за доставка Express.
  5. OL>

   LLC “Хендел” реагира бързо на оплаквания и въпроси на потребителите. И изпраща на автора на всички документи, доказващи произхода и безопасността на геловете.

   Съвети, които ще ви помогнат да се разграничават точно оригинален от фалшив

   За да се разграничат фалшив от оригинала “, Хендел” препоръчва да се обърне внимание на следните нюанси:

 • Продуктите с марката “Титан гел” се правят само в Русия, а не в Китай, САЩ, Япония, написани на различни места;
 • Съставът не съдържа стимуланти и афродизиаци;
 • Кутията трябва да бъде покрита със защитно фолио. В допълнение към баркода и логото тя съдържа информация за името и данните за контакт на производителя и на доставчика, от получаване на искането;
 • Срок на годност и партиден номер са поставени на шева на тръбата трябва да съответства на информацията на кутията;
 • тръби и капачки трябва да бъдат черни. Бял цвят фалшифицира само.

Ревю Titan Gel

Александър, 26 години: “радваше на ясни инструкциите на уеб сайт – намазва кран по редовен график Не резултат бе забелязал: не ерекция не се е подобрило, нито размера не се е увеличил Развод по всички обещания на цветни обекти.. или фалшификация изпратен. – не знам “

Валера, 34: “Титан гел” – обичайната грес, но цената е извън класациите. Държавите не се увеличава, не е особено развълнуван, а охлаждащия ефект е налице. Analog може да бъде по-евтино да си купите 3 пъти. Отзиви за увеличаване на размера от няколко сантиметра -. Регистрирано, сър “

Заключение Titan Gel

“Титан гел” – конвенционален лубрикант без увеличаване на размера на свойствата на елемент, съгласно върху опаковката. Много от елементите на състава се срещат в обичайното овлажняващи маски за лице. За да се избегне превръщането жертва на измами и да не бъдат разочаровани от покупката, трябва да бъде по-заинтересовани от произхода на продукта и поне малко разбиране за анатомията на пениса.

Експерт siteBozhko Светлана Horinouchi през 1998 г. Луганск държавен медицински университет по специалността “медицинска дейност”. Провежда се 4 пъти на опреснителен курс, за последен път през 2017 г., е първата квалификация category.Experience на медицинска практика за 23 years.Profile

Ralitsa Yankova Ivankova

Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno.
Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć.

Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme.
Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *